SON DAKİKA
Hava Durumu

'Türk ve ABD'li yetkililer bir araya gelecek'

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Türk ve Amerikan yetkililerin önümüzdeki günlerde bir araya gelip vize yasakları konusunda görüşme yapacaklarını açıkladı. Bozdağ, 'Sonucuna göre de bir adım atılacaktır' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2017 08:19
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2017 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
hurhaber.com
'Türk ve ABD'li yetkililer bir araya gelecek'
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Türk ve Amerikan yetkililerin önümüzdeki günlerde bir araya gelip vize yasakları konusunda görüşme yapacaklarını açıkladı. Bozdağ, "Sonucuna göre de bir adım atılacaktır" dedi.
Habertürk Televizyonuna konuşan Bekir Bozdağ, John Bass'in tutuklu büyükelçilik çalışanıyla ilgili iddialarını da yalanlayarak, "Hem polisteki hem de savcılıktaki ifadesi avukatı huzurunda alınmıştır. İfade sırasındaki avukat dışında ayrıca bir avukatla ve ailesi ile de görüşme talebi olmamış" dedi.
Türkiye'nin bir hukuk devleti olduğunu kaydeden Hükümet Sözcüsü Bozdağ, Bass'in rehin alma' sözüne de tepki göstererek, "Suç nedeniyle tutuklanan kişiler rehine değildir, tutukludur" diye konuştu.
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.