SON DAKİKA
Hava Durumu

Kızılcık Şerbeti'nde sürpriz ayrılık!

Kızılcık Şerbeti dizisinde yönetmen değişikliği yaşandı. 91 bölümdür diziyi yöneten Ketche lakaplı Hakan Kırvavaç veda ederken, yerine Aydın Bulut getirildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2025 20:43
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2025 20:59
Kaynak: Haber Merkezi
hurhaber.com
Kızılcık Şerbeti'nde sürpriz ayrılık!

Show TV’de yayınlanan ve büyük ilgiyle takip edilen Kızılcık Şerbeti dizisinde önemli bir değişiklik yaşandı. Dizinin 91 bölümdür yönetmenliğini üstlenen Ketche lakaplı Hakan Kırvavaç, ekibe veda ettiğini duyurdu.

Ünlü yönetmen, ayrılığına ilişkin yaptığı açıklamada, “2022 yılından beri çektiğim Kızılcık Şerbeti’ne 91. bölümde veda ediyorum. Tüm oyuncularıma, ekibime, Gold Film ve Show TV’ye teşekkür ederim. We are always a family (Biz daima bir aileyiz)” ifadelerine yer verdi.

Yerine Aydın Bulut getirildi

Ketche’nin vedası sonrası dizinin yeni yönetmeni belli oldu. Yeditepe İstanbul, Ihlamurlar Altında ve Dila Hanım gibi başarılı yapımlara imza atan Aydın Bulut, Kızılcık Şerbeti'nin yönetmen koltuğuna oturacak.

Ünlü yönetmene veda mesajı paylaşan oyunculardan biri de dizinin Nursema karakterine hayat veren Ceren Karakoç oldu. Karakoç, sosyal medya hesabından “Canım hocam, her şey için sonsuz teşekkürler…” sözleriyle duygularını dile getirdi.

Yeni dönemde Aydın Bulut'un yönetmenliğiyle Kızılcık Şerbeti'nin nasıl bir atmosfer kazanacağı merak konusu olurken, izleyiciler diziye olan ilgisini sürdürüyor.

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.