SON DAKİKA
Hava Durumu

Manisa'da taksiciye bıçaklı gasp şoku! Saldırgan serbest

Manisa'da bir taksici, yolcusunun bıçaklı gasp girişimine uğradı. Şehzadeler'de taksiye binen 18 yaşındaki Emirhan Ü., Akgedik Mahallesi'ne götürüldükten sonra ödeme yapmak için post cihazını istedi. Taksici Hakan Paktan (49) ücreti cihaza girerken Emirhan Ü. aniden belindeki bıçağı çıkararak Paktan'ın göğsüne doğru hamle yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2024 17:27
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2024 20:27
Kaynak: Haber Merkezi
hurhaber.com
Manisa'da taksiciye bıçaklı gasp şoku! Saldırgan serbest

Parkan, hızlı refleks göstererek bıçağın keskin tarafını eliyle tuttu ve araç içinde bir süre saldırganla boğuştu. Ardından emniyet kemerini çözerek taksiden inen Paktan, kaçan Emirhan Ü.'nün peşinden koşmadı. Tüm bu yaşananlar aracın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

MESLEĞİ BIRAKTI

Olay sonrası jandarma tarafından yakalanan Emirhan Ü., çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bu karar, büyük tepki çekerken, taksici Hakan Paktan yaşadığı travma nedeniyle mesleği bıraktı. Olayın görüntüleri ise sosyal medyada infial yarattı.

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.