SON DAKİKA
Hava Durumu

İmamoğlu'nun sandığından CHP çıktı!

Millet İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Ekrem İmamoğlu'nun oy kullandığı sandıkta kesin olmayan sonuçlara göre İmamoğlu'nun oyu önde çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2019 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2019 18:57
Kaynak: Haber Merkezi
hurhaber.com
İmamoğlu'nun sandığından CHP çıktı!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Ekrem İmamoğlu, net olmayan neticelere göre, oy kullandığı sandıkta en ön sırada yer aldı.

Beylikdüzü'nde olan Haldun Taner İlkokulundaki 1382 numaralı sandıkta Ekrem İmamoğlu oyunu kullandı. 1382 numaralı sandıkta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için verilen oylardan 242'si Millet İttifakı'nın adayı olan İmamoğlu'na, 62'si ise Cumhur İttifakı'nın adayı Yıldırım aldı.

Sandıkta 3 oy da geçersiz sayıldı. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nde Ekrem İmamoğlu aynı sandıktan 243 oy alırken Binali Yıldırım ise 60 oy almıştı. 4 oy da geçersiz olarak sayılmıştı.

 

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.