SON DAKİKA
Hava Durumu

Bahçeli, 21 gün sonra Genel Merkez'de

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, üst solunum yolu enfeksiyonu dolayısıyla belirli bir süre istirahat etmişti. Bugün Bahçeli, partisinin genel merkezine gelerek mesaisine başladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2019 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2019 19:12
Kaynak: Haber Merkezi
hurhaber.com
Bahçeli, 21 gün sonra Genel Merkez'de

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, üst solunum yolu enfeksiyonu sebebi ile bir süre istirahat etmişti. Bugün ise partisinin genel merkezine gelerek mesaisine başladı.

Bahçeli, 23 Eylül günü rahatsızlanmış, Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi'ne kaldırılmış, aynı gün taburcu edilmişti. Ardından bir süre evinde dinledi.

ASDFGHJKL_1

 

21 gün verdiği aranın ardından MHP'deki mesaisine başlamak için makam aracıyla genel merkeze gelen Bahçeli, arabasının camını açarak bozkurt işareti yaptı. Bahçeli'yi, çok sayıda partili Hareketin Lideri Devlet Bahçeli sloganları savurarak karşıladı. Bahçeli, makamına geçerken binadaki balkondan partilileri selamladı. Partililer dışarıda büyük Türk bayrağını açtı. Bahçeli'nin tedavi dolayısıyla bir miktar kilo kaybettiği de gözlerden kaçmadı.

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.