SON DAKİKA
Hava Durumu

O gün Suudi konsolosluğunda çalışan Türklere izin verilmiş!

SUUDİ Arabistan Başkonsolosluğu’nda gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın girdiği 2 Ekim’de olağan dışı hareketlilik yaşandığı öne sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2018 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2018 21:15
Kaynak: Haber Merkezi
hurhaber.com
O gün Suudi konsolosluğunda çalışan Türklere izin verilmiş!

Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın konsolosluk binasına gittiği 2 Ekim günü, binada çalışan 28 Türk vatandaşına diplomat toplantısı olduğu gerekçesiyle izin verildiği öne sürüldü

Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın girdiği 2 Ekim'de olağan dışı hareketlilik yaşandığı öne sürüldü. İddialara göre, 2 Ekim Salı günü binada çalışan 28 Türk'e, diplomat toplantısı olduğu gerekçesiyle izin verildi.

4 Ekim'de ise başkonsolosluk çalışanlarının üzerine ses ve görüntü kaydeden kameralar takıldı. Öte yandan, başkonsolosluk binası içerisinde yer alan birkaç kapının kilidinin de geçtiğimiz hafta değiştirildiği öne sürüldü.

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.