SON DAKİKA
Hava Durumu

Meteoroloji birkaç il için yağış alarmı verdi

Meteoroloji, Ankara, Eskişehir, Kütahya, Bolu ve Karabük için sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısında bulundu. Vatandaşlar olumsuzluklara karşı uyarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2025 21:10
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2025 21:29
Kaynak: Haber Merkezi
hurhaber.com
Meteoroloji birkaç il için yağış alarmı verdi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara, Eskişehir, Kütahya, Bolu ve Karabük için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısında bulundu. Yapılan açıklamada, yağışların bugün boyunca etkili olacağı ve gece saatlerine kadar devam etmesinin beklendiği belirtildi.

Sel ve su baskını riskine dikkat

Yetkililer, sağanak yağışların beraberinde sel, su baskını, yıldırım ve dolu gibi riskleri getirebileceğini bildirdi. Ayrıca yağış anında kuvvetli rüzgarın etkili olabileceği ve bu durumun ulaşımda aksamalara yol açabileceği vurgulandı.

Vatandaşlara tedbir çağrısı yapıldı

Meteoroloji, vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaya çağırarak, ani hava değişimlerinin günlük yaşamı olumsuz etkileyebileceğini hatırlattı. Özellikle açık alanlarda ve trafikte bulunan kişilerin gerekli önlemleri alması gerektiği belirtildi.

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.