SON DAKİKA
Hava Durumu

Benzine ve motorine zam yapıldı

Yerel seçimlerin ardından, bu gece itibariyle geçerli olacak şekilde benzine 22 kuruş zam gelirken, motorine 18 kuruş zam geldi. Yapılan zamlar, EŞEL Mobil Sistemi çerçevesinde pompaya yansımayacağı da belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2019 19:51
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2019 22:51
Kaynak: Haber Merkezi
hurhaber.com
Benzine ve motorine zam yapıldı

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) benzin ve motorin fiyatlarına zam geldiğini duyurdu. Eşel mobil uygulaması çerçevesinde ÖTV'den karşılanacak şekilde benzinin litre fiyatına 22 kuruş zam gelirken, motorinin litre fiyatına da 18 kuruş zam geldi.

Pompa fiyatlarına yansımayacak

Zamlar ÖTV'den karşılandığı için pompa fiyatlarında bir değişiklik olmayacağı belirtildi.

İşte EPGİS'in benzin ve motorin zammına yönelik açıklaması şöyle:

Akaryakıt ürünlerinde ÖTV düzenlemesi, 16/04/2019 tarih itibari ile geçerli olmak üzere benzinde 22 kuruş zam artışı ve motorinde 18 kuruş fiyat artışı gerçekleşmiştir. Artış ÖTV'den karşılandığı sebebiyle pompa fiyatlarına yansımayacaktır.

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.