SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdoğan WSJ'ye yazdı: Diğerleri harekete geçmeyince adım attık!

Wall Setret Journal’a makale kalem alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Diğerleri harekete geçmekte başarısız olunca Türkiye adım attı' başlığını kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2019 06:24
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2019 09:24
Kaynak: Haber Merkezi
hurhaber.com
Erdoğan WSJ'ye yazdı: Diğerleri harekete geçmeyince adım attık!

Amerikanın önemli gazetelerinden olan Wall Street Journal için Cumhurbaşkanı Erdoğan makale kaleme aldı.

Yazdığı makalede, Erdoğan, ‘'Diğerleri harekete geçmekte başarısız olunca Türkiye adım attı" başlığını kullandı.

Erdoğan ele aldığı makalede Barış Pınarı Harekatı ile ilgili açıklamalarda bulunarak, ‘'Biz uluslararası toplumun harekete geçmeyeceği sonucuna vardık ve Suriye'nin kuzeydoğusu için bir plan geliştirdik.'' İfadelerine yer verdi.

Arap Birliği'nin Türkiye'nin başlattığı harekata karşı aldığı kararı da eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘'İç savaşı durdurmak için hangi siyasi girişimleri desteklediler? Onlar insani krize son verme çabalarına ne kadar destek de bulundular?" soruları ile tepkisini belirtti.

 

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.