SON DAKİKA
Hava Durumu

Adeta bir renk cümbüşü

Ardahan'ın Posof ilçesinde, yüksek kesimlerde kar, alçak kesimlerde sonbaharın sarı ve yeşilin tonları renk cümbüşü sunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2017 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2017 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
hurhaber.com
Adeta bir renk cümbüşü
Ardahan'ın Posof ilçesinde, yüksek kesimlerde kar, alçak kesimlerde sonbaharın sarı ve yeşilin tonları renk cümbüşü sunuyor.
Posof'ta ağaçlardan dökülen altın rengi yapraklar ve sararan ağaçların arasından akan dereler, sonbaharda insanı adeta büyülüyor. Yeşil ve sarının çeşitli tonlarına bürünen Posof, fotoğraf ve doğa tutkunlarının da uğrak yeri oluyor.
Yüksek kesimlerinde kışı yaşayan Posof, ilçe merkezinde de sonbaharın eşsiz güzelliğiyle kartpostallık görüntüler ortaya çıkarıyor. Rüzgarın etkisiyle savrulan yapraklar, yeşil ve sarıyla renkleriyle Posoflular doya doya sonbaharı yaşıyor.
(Halil İbrahim Ataman / İHA)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.