SON DAKİKA
Hava Durumu

Seyyar botoks mağduru: Yüzümde derin yanıklar oldu

Antalya'da lise mezunu olan Raşit G.’nin güzellik merkezine dönüştürdüğü VIP minibüste işlem yaptıran mağdurlar konuştu

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2024 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2024 20:26
Kaynak: Haber Merkezi
hurhaber.com
Seyyar botoks mağduru: Yüzümde derin yanıklar oldu

Antalya'da lise mezunu olan Raşit G., güzellik merkezine dönüştürdüğü VIP minibüsünde kaçak tıbbi işlemler yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındı. VIP araçta yapılan aramada piyasa değeri 2 milyon 500 bin TL'lik kaçak botoks tıbbi ilaç, enjektör, kayıt dışı tıbbi cihazlar ele geçirildi.

“DOKTORUM” YALANI

Raşit G.'nin ikametinde ve seyyar olarak VIP araçta güzellik salonunu adı altında botoks, yağ aldırma, yüz gençleştirme ve diş beyazlatma gibi işlemler yaparak insan sağlığını tehlikeye sokacak faaliyetlerde bulunduğu belirlendi.

VIP araçla seyyar botoks! Sahte güzellik uzmanı mağdurları konuştu: Yüzümde derin yanıklar oluştu

"YÜZÜMDE DERİN YANIKLAR OLUŞTU"

Raşit G.'nin kendisini "Dermatolog" olarak tanıttığını iddia eden Hicran Çukur, "Kendisine inanıp işlem yaptırdım. Yüzümde derin yanıklar oluştu. Yanıklar için hala özel hastanede tedavim sürüyor. Lekelerimin bir kısmı hala duruyor. Psikolojim bozuldu. Aynanın karşısına uzun süre çıkamadım" dedi.

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.