SON DAKİKA
Hava Durumu

Son ankette çarpıcı sonuçlar! İşte Gelecek Partisi ve Deva Partisi'nin toplam oy oranı

Konsensus Araştırma Şirketi Başkanı, DEVA ve Gelecek partilerinin toplam oy oranlarının yüzde 3 olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2020 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2020 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
hurhaber.com
Son ankette çarpıcı sonuçlar! İşte Gelecek Partisi ve Deva Partisi'nin toplam oy oranı

Türkiye'nin son günlerde tartıştığı konulardan biri de erken seçim...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2023'e kadar erken seçim olmayacağı açıklansa da başta muhalefet partileri ve yeni kurulan partiler erken seçim konusunu gündeme getiriyor.

Erken seçim konusu gündeme getirildikçe araştırma ve anket şirketleri de anket çalışmalarını hızlandırdı.

Son olarak Konsensus Araştırma Şirketi Başkanı Murat Sarı, Halk TV'de Can Coşkun'un sunduğu Gündem Özel programında açıklamalarda bulundu.

Sarı burada yapılan son seçim anketinin de sonuçlarını açıkladı.

DAVUTOĞLU VE BABACAN'IN TOPLAM OY ORANI...

Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın partilerinin oy oranları hakkında konuşan Murat Sarı, "Hem Davutoğlu hem de Babacan çok bilimsel gidiyor. Ama ne denli başarı elde ederler bilmiyorum. Babacan ve Davutoğlu'nun partilerinin ikisinin toplam alacağı oy yüzde 3..." ifadelerini kullandı.

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.