SON DAKİKA
Hava Durumu

Buket Aydın'ın Kanal D'deki görevine son verildi

Kanal D Haber Başkanı ve ana haber bülteni sunucusu olan Buket Aydın'ın görevlerine son verildiği belirtiliyor. Buket Aydın, yerel seçim sürecinde Kılıçdaroğlu'nu konuk etmiş ve attığı kahkahalarla sosyal medyadan büyük tepki almıştı.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2019 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2019 19:33
Kaynak: Haber Merkezi
hurhaber.com
Buket Aydın'ın Kanal D'deki görevine son verildi

Kanal D Haber Başkanı ve ana haber bülteni sunucusu olan Buket Aydın'ın, bu akşam ekrana çıkarılmayacağı açıklandı.

Bundan sonra artık Kanal D ana haberi CNN Türk'ün haber sunucusu Semiha Şahin sunacağı belirtiliyor.

Tepki toplayan kahkaha

Aydın, seçimler öncesinde konuğu olan Kılıçdaroğlu'nun, İstanbul, Ankara, İzmir'i kazanacağız sözlerine kahkaha atarak yanıt vermesi, tepkilere sebep olmuştu.

Aydın ayrıca, Kılıçdaroğlu'nun sözlerine kahkaha atmasıyla tepki toplamasına rağmen, mazbatasını alan Ekrem İmamoğlu'nun haberini sunarken de İBB Başkanı ifadesini kullanmamıştı.

"Bülteni ben sunacağım" diyerek stüdyoya girmeye çalıştı

Diğer bir yandan, edinilen bilgiye göre, kendisinin "Bülteni ben sunacağım" diyerek stüdyoya girmeye çalıştığı, fakat kanal güvenliği kendisini zorla dışarı çıkarttığı belirtildi.

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.