SON DAKİKA
Hava Durumu

Deprem bölgesinde 29 bin 311 konutun anahtarı teslim edilecek

AFAD, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerden etkilenen 11 ilde yapımı tamamlanan 29 bin 311 konutun yarın kurayla hak sahiplerine teslim edileceğini bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2024 20:13
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2024 23:13
Kaynak: Haber Merkezi
hurhaber.com
Deprem bölgesinde 29 bin 311 konutun anahtarı teslim edilecek

Başkanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, depremden etkilenen Hatay, Malatya, Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep, Diyarbakır, Elazığ, Osmaniye, Şanlıurfa, Adana ve Kilis'te yapımı tamamlanan 29 bin 311 deprem konutunun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yarın yapılacak kura töreni ile hak sahibi vatandaşlara teslim edileceği belirtildi.

AFAD açıkladı: Deprem bölgesinde 29 bin 311 konut, kurayla hak sahiplerine teslim edilecek

 

Bugüne kadar teslim edilen 101 bin 254 konutla birlikte toplam 130 bin 565 afet konutunun teslim edilmiş olacağı aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni, AFAD YouTube hesapları üzerinden canlı yayımlanacaktır.

AFAD açıkladı: Deprem bölgesinde 29 bin 311 konut, kurayla hak sahiplerine teslim edilecek

Kura çekimi sonrasında, kesinleşen sonuçlar e-Devlet Kapısı üzerinde yer alan AFAD sayfasından ilan edilecektir.

AFAD açıkladı: Deprem bölgesinde 29 bin 311 konut, kurayla hak sahiplerine teslim edilecek

Devletimizin tüm imkanları ve kurumları ile milletimizin yanında olmaya, afetzede vatandaşlarımız güçlü ve güvenli yuvalarına kavuşturmaya devam ediyoruz."

 

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.