SON DAKİKA
Hava Durumu

Bahçeli'den Abdullah Gül yorumu!

MHP Lideri Bahçeli, Abdullah Gül'ün açıklamalarına ilişkin, 'Türkiye'yi bir kaosa, kargaşaya, krize, bunalıma sokmayacak bir tavır içerisinde olduğu görülmüştür. Kendilerini tebrik ediyorum' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2018 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2018 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
hurhaber.com
Bahçeli'den Abdullah Gül yorumu!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin genel merkez binasına gelişi sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı adayı olmayacağına yönelik açıklamalarına ilişkin sorusu üzerine Bahçeli, "Türkiye'yi bir kaosa, kargaşaya, krize, bunalıma sokmayacak bir tavır içerisinde olduğu görülmüştür. Kendilerini tebrik ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Gül'ün aday olmamasıyla kardeşlik hukuku yerine geldi denilebilir mi?" sorusuna, "Adı konulmadan geldi. Keşke kardeşlik sözünü ağzına alarak, yani sözlerinin arasına katarak yapmış olsaydı, daha anlamlı olurdu ama bu anlama gelen cümleleri var" karşılığını verdi.

"15 MİLLETVEKİLİNİN KENDİ ÖZ PARTİSİNE DÖNMESİNDE YARAR VAR"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "partisinden ayrılıp İYİ Parti'ye geçen 15 milletvekilinin partilerine geri dönebileceği" yönündeki açıklamalarının anımsatılması üzerine de Bahçeli, "Yapmış olduğu bir hatadan vazgeçmiş demektir. 15 milletvekilinin kendi öz partisine dönmesinde yarar var. Abidik gubidik işlerden vazgeçmek lazım" yanıtını verdi.

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.