SON DAKİKA
Hava Durumu

Futbol: Asya Konfederasyonu Şampiyonlar Ligi

Persepolis: 0 - Kashima Antlers: 0- İlk maçı 2-0 kazanan Kashima Antlers şampiyon oldu

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2018 18:03
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2018 21:03
Kaynak: Haber Merkezi
hurhaber.com
Futbol: Asya Konfederasyonu Şampiyonlar Ligi
Asya Futbol Konfederasyonu (AFC) Şampiyonlar Ligi'nde Japonya'nın Kashima Antlers takımı şampiyon oldu.

AFC Şampiyonlar Ligi finalinin ikinci ayağında İran'ın Persepolis takımıyla Japonya'nın Kashima Antlers ekibi karşı karşıya geldi.

İran'ın başkenti Tahran'daki Azadi Stadı'nda oynanan mücadele golsüz sona erdi. İlk maçı 2-0 kazanan Kashima Antlers şampiyonluğa ulaştı.

İranlı kadınların maçları statlarda izlemesinin dini gerekçelerle yasaklanması konusunda FIFA'nın girişimleri sonuç verdi ve kadın futbolseverler de mücadeleyi tribünden takip etti.

FIFA Başkanı Gianni Infantino, mart ayındaki İran ziyareti sırasında Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'ye kanunun değişmesi için telkinde bulunmuştu. FIFA'nın ilk kadın genel sekreteri Fatma Samoura da İran'daki yasağa karşı başlatılan, "Open Stadiums (Açık Statlar)" kampanyasının temsilcileriyle bir araya gelmişti.


logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.