SON DAKİKA
Hava Durumu

İlaç zehirlenmesinden ölen minik Altay’ın babası: Tamamen bittik

İzmir'de apartman dairesindeki böcek ilaçlaması sonrası ölen Altay Toprak Kınalı'nın babası konuştu ve yaşadıklarını anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2024 19:41
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2024 22:41
Kaynak: Haber Merkezi
hurhaber.com
İlaç zehirlenmesinden ölen minik Altay’ın babası: Tamamen bittik

İzmir'de apartman dairesinde yapılan böcek ilaçlaması sonrası 1 yaşındaki Altay Toprak Kınalı hayatını kaybetti.

“TAMAMEN BİTTİK”

Baba Recep Kınalı, olayın yaşandığı sabah evde herhangi bir koku ya da etki hissetmediklerini belirterek, "Oğlum kıvranıyordu. Acil servis beni kucaklayarak aşağıya indirdi, oğluma kalp masajı yapıldığını öğrendik. Tamamen bittik," dedi.

AİLEYİ KİMSE UYARMADI

Baba Kınalı, ilaçlamayı yapan firma ya da komşular tarafından uyarılmadıklarını üst kat komşularının bilgilendirildiğini ancak kendilerine bilgi verilmediğini söyledi.  Çiftin, yıllar süren mücadelenin ardından sahip oldukları tek çocuklarını kaybettikleri öğrenildi.

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.