SON DAKİKA
Hava Durumu

Baykal’dan Erdoğan’a yanıt: Maç daha bitmedi

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, referandum sonucuna ilişkin 'Maç daha bitmedi, 2019'da görülecek hesabımız var. Maç 2019'da bitecek' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2017 18:08
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2017 21:08
Kaynak: Haber Merkezi
hurhaber.com
Baykal’dan Erdoğan’a yanıt: Maç daha bitmedi

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, partisinin İstanbul il başkanlığında bir basın toplantısı düzenledi.

Baykal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "1-0 ya da 5-0 kazanmışsın önemli değil, önemli olan maçı kazanmaktır" sözlerine yanıt vererek "Bu tablo maçın bittiği tablo değil. Ofsayttan gol atıldığı iddası var ama maç bitmez, maç devam ediyor. Daha ikinci devre var. Daha 2019'da görülecek hesabımız var. Maç 2019'da bitecek" diye konuştu.

'BİR ANAYASA KRİZİ'

Deniz Baykal, "Bir anayasa yapacağız. Yüzde 50 artı bir ile iktidar oluyor. Türkiye'de de oldu, dünyada da oldu. Doğrudur iktidar olur. Ama anayasa olmaz. Yüzde 50 artı 1 ile anayada olmaz. Olur da, olması gereken anayasa değildir. Bir anayasa krizidir o" dedi.

 

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.