SON DAKİKA
Hava Durumu

Zeytin Dalı'nı yöneten Korgeneral İsmail Metin Temel, Afrin'de

Zeytin Dalı Harekatı'nda kontrol altına alınan 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel, 'Türkiye'nin kimsesizlerin kimsesi olduğunu yaşayarak anlayacaksınız' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2018 06:59
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2018 09:59
Kaynak: Haber Merkezi
hurhaber.com
Zeytin Dalı'nı yöneten Korgeneral İsmail Metin Temel, Afrin'de

Afrin'de son durum... 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel, Zeytin Dalı Harekatı'nda kontrol altına alınan Afrin ilçe merkezinde Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) birliklerini denetledi.

Türk Silahlı Kuvvetlerini desteklemek ve tarih yazdığı Afrin'i görmek için bölgeye giden 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel, çocuklarla fotoğraf çektirdi.

HALK SEVGİ GÖSTERİSİNDE BULUNDU

Korgeneral Temel, halkla sohbet ederek, kardeşlik mesajları verdi. "Bölge halkı kardeşimiz. Türk, Kürt, Arap, Acem ve bu topraklarda yaşayan herkes dost ve kardeş." diyen Temel, bunun Afrin'de örnek şekilde hayata geçirilmesi, huzur ve barış içinde bir arada yaşanması temennisinde bulundu.

"KİMSESİZLERİN KİMSESİYİZ"

"Türkiye Cumhuriyeti bölgeye her türlü desteği verecek" ifadesini kullanan Temel, "Çok kısa sürede gerçekleşecek değişiklikler sayesinde Türkiye'nin kimsesizlerin kimsesi olduğunu yaşayarak anlayacaksınız." dedi.

Temel daha sonra, Mehmetçiğin ilçe merkezini kontrolüne aldığında göndere Türk bayrağı çektiği binanın balkonundan bir süre ilçe merkezini gözledi.

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.