SON DAKİKA
Hava Durumu

İstanbul’da ünlülere yönelik uyuşturucu operasyonu genişledi: Aralarında Veyis Ateş'de var

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü uyuşturucu soruşturmasında yeni gözaltılar gerçekleşti. Operasyonun kapsamı ve adli süreç yakından izleniyor.Aralarında eski Habertürk yöneticisi ve sunucu Veyis Ateş ve Taner Çağlı gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2025 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2025 12:12
Kaynak: Haber Merkezi
hurhaber.com
İstanbul’da ünlülere yönelik uyuşturucu operasyonu genişledi: Aralarında Veyis Ateş'de var

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında yeni gözaltılar gerçekleştirildi. Soruşturmanın seyrine ilişkin adli sürecin, operasyonun kapsamı ve olası yeni adımlar açısından takip edileceği bildirildi.

Savcılık kaynaklarından edinilen bilgilere göre, bugüne kadar 23 kişinin tutuklandığı soruşturmada, rapçi Ege Karataşlı ile Miss Turkey 2016 güzeli manken Buse İskenderoğlu gözaltına alındı. Operasyonların İstanbul merkezli olarak sürdüğü, şüphelilerin ifadelerinin alınmaya devam ettiği öğrenildi.

Firari şüpheliler listesinde Kasım Garipoğlu, Şeyma Subaşı ve Mert Vidinli’nin yer aldığı soruşturmada, manken Şevval Şahin hakkında ise “uyuşturucu madde kullanma” iddiasıyla daha önce yakalama kararı çıkarılmıştı.

Ayrı soruşturmada yeni gözaltılar

Öte yandan Mehmet Akif Ersoy’un “uyuşturucu madde kullanımını kolaylaştırmak” ve “suç işlemek amacıyla örgüt kurmak” iddiasıyla tutuklu bulunduğu dosya kapsamında yürütülen ayrı bir soruşturmada da yeni işlemler yapıldı. Bu kapsamda Veyis Ateş ve Taner Çağlı gözaltına alındı.

Soruşturmaların çok yönlü olarak devam ettiği, gözaltındaki şüphelilerin adliyedeki işlemlerinin ardından savcılığın kararına göre adli sürecin şekilleneceği belirtildi.

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.