SON DAKİKA
Hava Durumu

Dışişleri Bakanlığı'ndan Lazkiye uyarısı: Tehdit haline gelmesine izin verilmemeli

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, Suriye'nin Lazkiye ilindeki ordu ile devrik rejim güçleri arasındaki çatışmalara ilişkin, 'Bu tür kışkırtmaların, Suriye'nin ve bölgemizin huzuruna karşı bir tehdit haline gelmesine izin verilmemelidir.' ifadesini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2025 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2025 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
hurhaber.com
Dışişleri Bakanlığı'ndan Lazkiye uyarısı: Tehdit haline gelmesine izin verilmemeli

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli: Lazkiye'deki olaylara ilişkin açıklamada bulundu.

Keçeli açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Suriye’de güvenlik ve istikrarın tesisi amacıyla yoğun bir gayret ortaya konulmaktadır. Böylesi kritik bir dönemde, Lazkiye ve çevresinde yaşanan gerilim ve güvenlik güçlerinin hedef alınmış olması, Suriye’yi geleceğe birlik ve beraberlik içinde taşıma yolundaki çabalara zarar verebilecek niteliktedir.

Bu tür kışkırtmaların, Suriye’nin ve bölgemizin huzuruna karşı bir tehdit haline gelmesine izin verilmemelidir.

Suriyelilerin barış ve refah içinde yaşama hakkını hedef alan her türlü eylemin karşısındayız. Türkiye, Suriye halkının ve yönetiminin yanında olmaya devam edecektir."

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.