SON DAKİKA
Hava Durumu

Uçak plaja indi: 2 ölü

Portekiz'de küçük bir uçak plaja acil iniş yaptı. Uçağın sahilde bulunanlara çarpması sonucu biri çocuk 2 kişi hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2017 19:17
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2017 22:17
Kaynak: Haber Merkezi
hurhaber.com
Uçak plaja indi: 2 ölü
Portekiz'de küçük bir uçak plaja acil iniş yaptı. Uçağın sahilde bulunanlara çarpması sonucu biri çocuk 2 kişi hayatını kaybetti.
Portekiz'in Almada Belediyesine bağlı Caparica bölgesindeki Sao Joao Plajı'na küçük bir uçak iniş yaptı. Uçağın sahilde bulunanlara çarpması sonucu sahildeki 50 yaşındaki bir erkekle 8 yaşındaki bir kız çocuğu hayatını kaybetti. Olayda hayatını kaybeden küçük kızın ailesinin yaralandığı bildirildi.
Uçaktaki 2 kişinin ise durumunun iyi olduğu ve polis tarafından gözaltına alındığı belirtildi. Görgü tanıkları, uçağın acil iniş yaptığı sırada, olayda hayatını kaybedenlerin sahilde güneşlendiğini kaydetti. Uçağın neden acil iniş yaptığı ise henüz bilinmiyor.
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.