SON DAKİKA
Hava Durumu

Koronavirüse rağmen Kartal sahilinde yoğunluk

Koronavirüs çerçevesinde alınan karar doğrultusunda yasak olmasına rağmen vatandaşlar, sahilde piknik ve yürüyüş yapmayı sürdürüyor

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2020 09:13
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2020 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
hurhaber.com
Koronavirüse rağmen Kartal sahilinde yoğunluk

İstanbul'da Kartal ilçesinde havaların ısınmasıyla vatandaşlar, yasak olmasına rağmen sahillere akın etti.

Kartal sahiline gelerek yürüyüş ve piknik yapan vatandaşlardan bazısı maskesiz olarak yürüyüş yaptı.

Sahilin yoğunluğundan dolayı seyyar satıcılar da vatandaşlara satış yaptı.

Sahilde yürüyen Şahin Dinç, "Evlerde bunaldık artık, nefes almaya çıktık." dedi.

'Koronavirüsten korkmuyor musunuz?' sorusuna da "Artık onları geçtik diye düşünüyorum. Evde bulaşma riski daha yüksek, dışarıda temiz hava var. Evde ailenize bulaştırmaktan korkuyorsunuz." diyerek cevap verdi.

Sahilde çay sattığını belirten bir seyyar satıcı da, "İnsanlar zor durumda ihtiyaçları var. İş yok, güç yok, benim yaptığımı bir nevi hizmet görelim. Bu bizim ekmek paramız. Evliyim, çoluğum çocuğum var, devletten yardım alamıyorum. Cezaevinden yeni çıktım. Bir şekilde geçinmeye mecburum." ifadelerini kullandı.

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.