SON DAKİKA
Hava Durumu

İspanyollar bombayı patlattı! Simon Kjaer bakın hangi takıma geliyor

Bir dönem Fenerbahçe'de savunma mevkiisinde oynayan Simon Kjaer, İspanyol basınının haberine göre Türkiye'ye geri dönüyor. Simon Kjaer'in Galatasaray yolunda olduğu öne sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2019 07:51
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2019 10:51
Kaynak: Haber Merkezi
hurhaber.com
İspanyollar bombayı patlattı! Simon Kjaer bakın hangi takıma geliyor

Bir dönem Fenerbahçe'de savunma mevkiisinde oynayan Simon Kjaer, İspanyol basınının haberine göre Türkiye'ye geri dönüyor. Simon Kjaer'in Galatasaray yolunda olduğu öne sürüldü.

29 yaşındaki Danimarkalı stoper futbolcusu Simon Kjaer, Fenerbahçe'de olduğu dönemde çok beğenilmiş ve oynadığı savunma futboluyla taraftarı da kendine hayran bırakmıştı. Şu anda İspanya liginde Sevilla'da futbol hayatına devam eden Simon Kjaer için İspanya basınından bomba bir haberönü sürüldü.

CİMBOM SİMON KJAER'İ LİSTENİN BAŞINA ALDI

Basında çıkan habere göre Galatasaray, Serdar Aziz'in de takımdan ayrılmasıyla oluşan savunma boşluğundan kaynaklı Simon Kjaer'i listenin başına aldı.

Haberde Serdar Aziz ile yolların ayrılacağını hatırlatan, Garry Rodrigues'den de elde edilecek gelirle Simon Kjaer için teklif yapılacağı ifade edildi. Galatasaray'ın Sevilla'ya Fenerbahçe'ye ödenenden daha düşük bir rakam teklif edeceği kaydedilirken, 29 yaşındaki Danimarkalı milli futbolcu yıllık 2 milyon Euro maaş verileceği öne sürüldü. Ayrıca sarı-kırmızılıların Kjaer'e 3,5 yıllık sözleşme teklif edeceği belirtildi.

GALATASARAY İKNA ETMEYE ÇALIŞIYOR

Bunun yanı sıra Galatasaray'ın Simon Kjaer'in menajeriyle üç kez görüştüğü ve anlaşmaya yakın olduğu ancak sarı-kırmızılıların Sevilla ile rakamda anlaşmasının kolay olmayacağı ifade edildi. Haberde, Galatasaray'ın, Kjaer ile dördüncü kez görüşeceği ve daha sonra Sevilla'yı ikna etmeye çalışacağı bilgisi yer aldı.

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.