SON DAKİKA
Hava Durumu

Boluspor-Galatasaray maçına kar engeli

Ziraat Türkiye Kupası'nda Boluspor ile Galatasaray arasında oynanacak olan son 16 turu karşılaşması yoğun kar yağışı nedeni ile ertelendi.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2019 18:38
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2019 21:38
Kaynak: Haber Merkezi
hurhaber.com
Boluspor-Galatasaray maçına kar engeli

Boluspor ile Glatasaray arasından Oynanması Planlanan Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçı, kötü hava koşulları ve elverişsiz saha zemini' gerekçesi ile yarına (16.01.2019) ertelendi.

Dw9fphBV4AIU08U

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak yapmış olduğu açıklamada, karşılaşmanın yarına ertelendiğini belirtti.

Soyunma odasına girdik. Hakemler haklı olarak, sahanın zeminini de gördü, futbolcuların sağlığını da riske atmak istemediler. Maç yarına ertelendi. Maçın başlama saati, sonra belli olacak, ifadelerini kullandı.

Dw9KnfjWoAE6Hik

​​Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı ise müsabakanın başlangıç saatine kadar bekleyen hakemlerin sahayı yeniden incelediğini aktardı.

Az önce belli oldu. Maç yarın oynanacak. Belki federasyon başlama saatini öne alabilir. Ancak kitapta yazan, maçın aynı saatte başlaması diyerek konuştu.

Maçın başlama saati daha sonra belli olacak

Hem Boluspor'un hem de yetkililerin maçın oynanabilmesi için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini ifade eden Çarıkçı, Maalesef kar durmadı. İnşallah maç yarın oynanır değerlendirmesinde bulundu.

İki takım arasında yarın oynanması gereken karşılaşma ile ilgili son kararı, Türkiye Futbol Federasyonu verecek.

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.