SON DAKİKA
Hava Durumu

Gaziantep Valiliği'nden 'provokasyon' uyarısı

Gaziantep Valiliği, 'Son zamanlarda ilimizde pandemi süreciyle ilgili yapılan haber ve paylaşımlarda kaynağı belli olmayan ve gerçekler olmayan vaka sayılarına yer verilmektedir' açıklamasını yaptı. Vali Gül, kentte toplam Suriyeli vakanın 3 olduğunu açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2020 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2020 11:21
Kaynak: Haber Merkezi
hurhaber.com
Gaziantep Valiliği'nden 'provokasyon' uyarısı

Gaziantep Valiliği, koronavirüs süreciyle ilgili yapılan haber ve paylaşımların kaynağının belli olmadığını ve gerçeklerle örtüşmeyen vaka sayıları olduğunu açıkladı.

Valilikten yapılan açıklama şöyle:

"Son zamanlarda ilimizde pandemi süreciyle ilgili yapılan haber ve paylaşımlarda kaynağı belli olmayan ve gerçek olmayan vaka sayıları kullanılmaktadır. Söz konusu haber ve paylaşımların devam etmesi durumunda bu haber ve paylaşımları yapan kişi ve kurumlar halkında vatandaşlarımızı korku ve paniğe sevk etmelerinden dolayı adli ve idari işlem uygulanacaktır."

Suriyeli vaka sayısı 3 kişi

Vali Davut Gül de sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla konu hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Gül, "Sizleri tenzih ediyorum ama maalesef bazı art niyetli kişiler toplumumuzda oluşan birlik beraberlik duygusunu zayıflatmak adına meseleleri provoke etmek istiyorlar. Bu konuda sizlere yanlış bilgi verilmiş olabilir. İlimizde toplam Suriyeli vaka sayısı 3 kişidir" ifadesini kullandı.

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.