SON DAKİKA
Hava Durumu

Medipol Başakşehir liderliğini sürdürdü

Turuncu-lacivertli ekip, Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti ve 11. haftada da zirvede yer aldı- Epureanu, bu sezon ligdeki ilk golünü Beşiktaş'a attı- Turuncu-lacivertli ekibin evindeki yenilmezlik serisi 13 maça çıktı

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2018 18:40
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2018 21:40
Kaynak: Haber Merkezi
hurhaber.com
Medipol Başakşehir liderliğini sürdürdü
Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında sahasında Beşiktaş'ı 1-0 mağlup eden Medipol Başakşehir liderliğini sürdürdü.

Ligde üst üste 3. galibiyetini alan turuncu-lacivertli ekip puanını 24'e yükseltti.

Lider Medipol Başakşehir, en yakın rakipleri Galatasaray ve Antalyaspor ile arasındaki puan farkını da 4'e çıkardı.


- Epureanu'nun ilk golü


Medipol Başakşehir'in Moldovalı stoperi Alexandru Epureanu, bu sezon ligdeki ilk golünü attı.

Takımını, Beşiktaş karşısında 1-0 öne geçiren golü atan Epureanu, bu sezon ilk kez gol sevinci yaşadı. Deneyimli stoper geçen sezon ligde 6 kez fileleri havalandırmıştı.


- Yenilmezlik serisi 13 maça çıktı


Beşiktaş'ı 1-0 mağlup eden turuncu-lacivertli ekibin evindeki yenilmezlik serisi 13 maça yükseldi.

Sahasında son yenilgisini geçen sezonun 21. haftasında 11 Şubat'ta Fenerbahçe'ye karşı 2-0'lık sonuçla alan Medipol Başakşehir, o günden sonra evinde oynadığı 13 maçta yenilgi yüzü görmedi.

Turuncu-lacivertli ekip, bu maçlarda 10 galibiyet ve 3 beraberlik aldı.


- Medipol Başakşehir'in golüne VAR'dan iptal

Medipol Başakşehir'in 6. dakikada geliştirdiği atakta bulduğu gol, Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi incelemesi sonrasında iptal edildi.

Sağ kanattan gelişen atakta Visca, Adriano'dan sıyrıldıktan sonra topu ceza sahası önünde bekleyen Elia'ya gönderdi. Bu oyuncunun yerden şutunda top ağlarla buluştu ancak VAR incelemesi sonrasında gol kararı iptal edildi ve maç Beşiktaş'ın kullandığı atışla devam etti.


logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.