SON DAKİKA
Hava Durumu

Getir’den disleksi farkındalığına tam destek!

Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle toplum yararına işler yapmayı sürdüren akıllı telefon uygulaması Getir, 1-7 Kasım arası Disleksi Farkındalık Haftası’na özel bir projeye imza atıyor

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2018 09:46
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2018 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
hurhaber.com
Getir’den disleksi farkındalığına tam destek!

Binin üzerinde ürünü, ortalama 10 dakikada kullanıcılara ulaştıran akıllı telefon uygulaması Getir, dislektikler ile empati kurulabilmesi, disleksi öğrenme bozukluğuna sahip kişilerin karşılaştıkları zorlukların anlaşılabilmesi için 1-7 Kasım arası ana sayfasındaki tüm kategorilerin isimlerini ve harflerini dislektiklerin gözünden görmeyi sağlayacak.

Türkiye Disleksi Vakfı işbirliğiyle, özellikle çocuklarda fark edilmediğinde başarısızlık ve uyumsuzluk gibi sonuçları olan disleksiye dikkat çekmek için yapılan projenin sonunda bir günlük tüm ‘getirmesi' bedelleri Getir tarafından vakfa bağışlanacak.

7/24 hizmet veren akıllı telefon uygulaması Getir, toplum yararına gerçekleştirdiği projelerini çeşitlendirmeyi sürdürecek.

Getir Hakkında

Getir, dondurmadan yumurtaya, sudan şarj aletine, bebek bezinden kedi mamasına, deterjandan sandviçe, sütten çikolataya binin üzerinde farklı ürünü dakikalar içinde kullanıcıya ulaştırıyor. Dünyada henüz benzeri bulunmayan bir model olan Getir'de ürünler, banka ya da kredi kartı ile kolay bir şekilde sipariş verilerek ortalama 10 dakikada kullanıcının olduğu noktaya geliyor. Getir, iPhone ve Android telefonlara ücretsiz indirilebiliyor.

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.