SON DAKİKA
Hava Durumu

14 yaş altındakiler 40 gün sonra dışarı çıktı

Koronavirüsle mücadelede kısıtlamalardan doalyı yaklaşık 2 aydır evde olan çocuklar, kontrollü sosyal hayat döneminin başlaması ile bugün ilk defa sokağa adım attılar. Ebeveynleri eşliğinde park ve bahçelerde eğlenen çocuklar, güneşli havanın ve parkların tadını çıkardı

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2020 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2020 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
hurhaber.com
14 yaş altındakiler 40 gün sonra dışarı çıktı

Parklara gelen 14 yaş ve altındaki çocukların maske taktığı ve sosyal mesafe kuralına uyarak oyun oynadığı görüldü. Kadıköy Kalamış Parkına gelen çocuk, "Çok mutluyum parka geldiğim için" diye konuştu.

resimid_112267531_11226753_16_9_1589367443

 

İstanbul ilinde saat 11.00 ile 15.00 arasında tanınan sokağa çıkma iznini kullanmak isteyen 0-14 yaş grubu çocuklar, beraberinde getirdikleri oyuncaklarla oynayarak, oyun alanlarında zaman geçirdi.

muratpasa-cocuklari-ruzgar-gulleriyle-karsila-13217545_amp

 

Muratpaşa Belediyesi, 4 saatliğine sokağa çıkma izni olan çocukları, Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı'nda rüzgar gülleriyle karşıladı. Çocukların mutluluğu gözlerine yansıdı.

Ortaköy'e aileleriyle gelen çocuklar da oyun oynadı. İzmir'de, hafta sonu sokağa çıkan 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan vatandaşların ardından sokağa çıkma kısıtlaması geçici kaldırılan minikler, park ve bahçelerde eğlendi.

Koronavirüs tedbiri olarak evden çıkmaları kısıtlanan 14 yaş ve altındaki çocuklar, bugün 11.00-15.00 saatlerinde ilk defa sokağa çıktı.

Ebeveynleri eşliğinde park ve bahçelere akın eden çocuklar, güneşli havanın keyfini çıkardı.

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.