SON DAKİKA
Hava Durumu

Bakan Soylu'dan seçim sonrası ilk açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Yıldırım'ın seçim gecesi görüşmesi çok konuşulmuştu. Soylu, kendisi hakkında yapılan açıklamalara yanıt verdi. 'Sosyal paylaşım sitelerinde ve WhatsApp gruplarında benim yazdığım iddia edilen açıklamaların gerçeklik payı yoktur' sözlerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2019 18:38
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2019 21:38
Kaynak: Haber Merkezi
hurhaber.com
Bakan Soylu'dan seçim sonrası ilk açıklama

İçişleri Bakanı Soylu, Twitter hesabından önemli bir açıklama yaptı. Sosyal paylaşım sitelerinde ve WhatsApp gruplarında kendisi tarafından yapıldığı söylenen açıklamalar ile ilgili bir açıklama yaptı.

Soylu, Twitter'dan yayınladığı paylaşımında şöyle söyledi: "Sosyal medyada ve WhatsApp'taki gruplarda benim yazdığım iddia edilen açıklamaların hiçbir gerçeklik payı yoktur. Lüzum olduğunda, yapılan açıklamalar, şahsi sosyal medya hesaplarımdan ve Bakanlığımız Basın Müşavirliği tarafından yapılıyor. Vatandaşlarımızın şahsıma ait olmayan açıklamalara inanmamalarını rica ediyorum."

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.