SON DAKİKA
Hava Durumu

Kemal Kılıçdaroğlu: Tek Bir vvet çıkarsa rahatsız olurum!

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Aydın'da yaptığı konuşmada; 'Kuva-yi Milliye'nin şehri Aydın'dan tek bir evet çıkarsa rahatsız olurum.' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2017 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2017 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
hurhaber.com
Kemal Kılıçdaroğlu: Tek Bir vvet çıkarsa rahatsız olurum!

16 Nisan Anayasa Değişikliği Referandumu öncesinde parti liderlerinin çalışmaları devam ediyor.

Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Aydın Nazilli'de konuşma yaptı.

"AYDIN'DAN EVET ÇIKMASIN"

Konuşmasında Aydınlılara; "Kuva-yi Milliye'nin şehri Aydın'dan tek bir evet çıkarsa rahatsız olurum." diyen Kılıçdaroğlu şunları da söyledi;

"EVET OYUNUN VEBALİ AĞIRDIR"

"Devletin bütün işleyişini ve atamaları bir kişi belirleyecek. Bugünki niteliklere göre müsteşar olmak için 12 yıl memurluk, üniversite olmak şartı var. Şimdi yeni modelde böyle bir şey yok. 'Dayımın oğlunu müsteşar ilan ettim' diyebilecek. Devlet bana bu yetkiyi atarım diyebilecek. Devleti ayakta tutan liyakat sistemidir. Bunun partilerle alakası yoktur, bütün vatandaşlarımızla alakadır. Evet oyu kullanmanın vebali ağırdır. Allah'ın bize verdiği en değerli şey akıldır. Aklımızı kullanacağız. Doğrusu ne ise ona göre oy vereceğiz."

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.