SON DAKİKA
Hava Durumu

Şam: Erdoğan gerçeklerden kopuk

Suriye Dışişleri Bakanlığı, Suriye hükümet güçlerinin nerede olursa olsun vurulacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'gerçeklerden kopuk' olduğunu belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2020 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2020 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
hurhaber.com
Şam: Erdoğan gerçeklerden kopuk

Erdoğan'ın Suriye'nin İdlib'te yaşanan gerilimle ilgili söylediklerine Suriye Dışişleri Bakanlığı,"Türk rejimi başının yaptığı boş açıklamalar cahil olduğu kadar da gerçeklikten kopuk kişiden gelebilir" dedi.

Suriye Dışişleri'nden bir kaynağın SANA'ya yaptığı açıklamalar şöyle:

"Türk rejiminin başı, gerçeklerden uzak kişi tarafından yapılabilecek boş, tutulur yanı olmayan açıklamalar yöneltmektedir."

"Suriye Arap Ordusu'na askerlerini vurmakla ilgili yapılan tehdit, olaylar ve gidişat anlamında akıl almazdır ve yalnızca kendi cehaletini göstermeye yaramaktadır."

"Suriye Arap Cumhuriyeti, Suriye boyunca terör örgütleriyle savaşarak ve halkımızı kurtararak ulusal görevlerini yerine getirmeyi sürdürme kararlılığındadır. Türk rejiminin başının desteklediği terörist grupların insan kalkanı olarak kullanmak için çıkışlarını engellediği sivillere güvenli geçişleri açmak da buna dahil."

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.