
Emine Erdoğan, Türk İslam medeniyetinin bilim, sanat ve felsefe alanındaki katkılarını hatırlatarak, gençlere daha fazla çalışarak Aziz Sancar ve Selçuk Bayraktar gibi başarılı isimler olmaları çağrısında bulundu. Devlet koruması altındaki çocukların güvenli ve huzurlu bir ortamda yetişmesinin önemini vurgulayan Erdoğan, her çocuğun aile sevgisiyle büyümesi gerektiğini söyledi.
NEŞELİ GÜLÜŞLER
Filistin'deki ateşkes anlaşmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Emine Erdoğan, Gazze halkına destek mesajı gönderdi ve savaş mağduru çocukların çektiği acılara dikkat çekti. Barış ve huzur içinde bir dünya özlemini dile getiren Erdoğan, çocukların gökyüzünde bombalar yerine neşeli gülüşlerin olmasını temenni etti.
ÇOCUKLARLA FOTOĞRAF ÇEKİLDİ
Emine Erdoğan, konuşmasının ardından tiyatro oyununu izledi ve çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Ayrıca, Türkiye Diyanet Vakfı'nın devlet korumasındaki çocuklar tarafından yapılan eserlerin sergilendiği sergiyi de gezdi.