Gökçeada ve Bozcaada'da okullar tatil!

Poyraz fırtınası sebebiyle Gökçeada ve Bozcaada'ya, Güney Marmara'da da Avşa, Marmara, Balıklı ve Ekinlik adalarına 2. günde de deniz ulaşımı yapılamıyor. Gökçeada ve Bozcaada'da ise bugün de okullar tatil edildi. Kentte kar yağışı sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2020 09:41
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2020 09:41
hurhaber.com

Meteoroloji'nin uyarı yaptığı poyraz fırtınasıyla kar yağışı Çanakkale'de etkili oluyor.

Güney Marmara ve Kuzey Ege Denizi'nde hızı 100 kilometreye kadar çıkan poyraz fırtınası sebebiyle Gestaş, bugünde tüm ada seferlerinin iptal olduğunu açıkladı.

Buna göre, Gökçeada Kabatepe ve Bozcaada Geyikli hatlarında, Erdek'ten Avşa, Marmara, Balıklı ve Ekinlik adalarına feribot seferleri iptal oldu.

Çanakkale Boğaz hattında da Çanakkale Eceabat ve Çanakkale Kilitbahir arasındaki feribot seferleri, gece saat 03.00'de geçici olarak durduruldu.

Çanakkale'de poyraz ile beraber soğuk hava da etkili oluyor. Kent merkezi ve ilçelerde kar yağışı sürüyor.