
Manisa'nın Akhisar ilçesinde eşlerinden ayrıldıktan sonra birlikte olmaya başlayan Hüseyin K. ile Semra E. yol kenarında bulunan bir araç içerisinde başlarından vurulmuş halde ölü olarak bulundular.
Akhisar'da Topluca Mahallesi'nde saat 10.00 esnalarında çevredeki vatandaşlar yol kenarında park halinde duran otomobilin içinde bir erkek ve kadın cesedi görünce durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdiler. Yapılan ilk kontrollerde sürücü koltuğunda oturan ve başından tabancayla vurulmuş halde olan Hüseyin K.'nın öldüğü ve yan koltukta oturan ve yine başından vurulmuş halde olan Semra E.'nin ise ağır yaralı olduğu belirlendi.
İntihar Ettilerİkilinin eşlerinden boşandıktan sonra birlikte olmaya başladıkları belirlenirken olayla ilgili de soruşturma başlatıldı. Yapılan incelemede Hüseyin K.'nın Semra E.'yi vurduktan sonra intihar ettiği de belirlenmiş oldu.