
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin evinde konuk ettiği İspanya'nın büyük klüplerinden Real Madrid takımına 1-0 yenilerek, son sıraya düştü.
Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında Club Brugge ile 0-0 berabere kalan, ikinci maçında sahasında Paris Saint Germain'e 1-0 mağlup olan Galatasaray, son maçında Real Madrid'i evinde ağırladı.
Maçın henüz başında Florin Andone ile girdiği net pozisyonlardan yararlanamayan sarı-kırmızılılar, 18. dakikada Toni Kross'un golüyle maalesef 1-0 geriye düştü. Galatasaray, ikinci yarıda pozisyon üretmekte zorlandı. Real Madrid'in ataklarında kaleci Fernando Muslera başarılı oldu. Kalesinde gole izin vermeyince maç 1-0 Real Madrid'in üstünlüğü ile bitti.
Bu mağlubiyetin ardından Galatasaray grubunda 1 puanda kaldı. Real Madrid puanını ise 4'e çıkardı. Haftaya Real Madrid'in önünde 3. sırada giren sarı-kırmızılılar, mağlubiyetin sonrası son sıraya geriledi.
Galatasaray'ın grubundaki diğer maçta ise PSG deplasmanda Club Brugge'ü 5-0 yendi. Lider PSG puanını 9'a yükseltti, Belçika temsilcisi Club Brugge ise 2 puanda kaldı.