Fatma Şahin, tekrar Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığına seçildi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Fatma Şahin, 2019 Yılı Dönem Başı Olağan Meclis Toplantısı'nda yeniden başkanlığa seçilmiş oldu.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2019 19:00
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2019 19:00
hurhaber.com

Ankara'da 600'e yakın belediye başkanı ve meclis üyesinin katıldığı Türkiye Belediyeler Birliği toplantısı bugün gerçekleşti.

Toplantıda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı olan Fatma Şahin Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığına tekrar seçildi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı olan Cengiz Ergün hem Türkiye Belediyeler Birliği yönetim kurulu üyeliğine seçildi hem de encümen üyeliğine seçildi.

Toplantıya Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü'yle, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda da katıldı.

Ayrıca Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun da katılımda bulundu. Encümen üyeliği seçiminde de 2 isim MHP'yi temsil etmiş olacak.