
Kalın, Twitter üzerinden, değerlendirmelerde bulundu.
Kalın, "Hükümetimizin ekonomi politikalarına dair döviz kuru üzerinden yürütülen manipülasyonlar ve algılar küresel ekonomik buhran ve pandemi gerçeğine kör, tam bağımsız ve milli duruş hamlelerimizin başarısına sağır olmanın ümitsiz hezeyanlarıdır" ifadelerini kullandı.
Kalın, Doğu Akdeniz'deki duruma da, "Doğu Akdeniz'de Türkiye'yi yok sayan her girişim sonuçsuz olacaktır. Türkiye, Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliğinde ekonomiden alt yapıya, sağlıktan eğitime, dış politikadan güvenliğe her alanda ülkemizin hak ve menfaatlerini koruma konusunda tam kararlıdır" dedi.
Soylu'dan Albayrak'a destek: Birimiz hepimiz, hepimiz Türkiye için
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a destek paylaşımında bulundu. Soylu, Albayrak için açılan etiketi alıntılayarak "Birimiz hepimiz, hepimiz Türkiye için" dedi.