
Avrupa Yakası’nda Fatih Valide Sultan Camisi önünde A Bölgesi Ekipler Amirliği görevlileri tarafından dron destekli trafik uygulaması gerçekleştirildi. Beyoğlu Meclis-i Mebusan Caddesi’nde yapılan denetimlerde ekipler, sürücü ve araç belgeleri ile emniyet kemeri kullanımını kontrol etti.
Anadolu Yakası’nda da polis ekipleri birçok noktada denetim yaptı. Üsküdar D-100 kara yolu Kuzey Yol turnike sahasının Anadolu Yakası girişinde araçlar durdurularak evrak kontrolü gerçekleştirildi.
Kavacık katılımında denetim yapıldı
Beykoz TEM Otoyolu Kuzey Yol Kavacık katılımında gerçekleştirilen uygulamalarda sürücülerin ehliyet ve araç belgeleri incelendi. Belgelerinde eksiklik bulunan ve trafik kurallarına uymadığı belirlenen sürücülere idari para cezası uygulandı.
Denetimler sırasında polis ekipleri sürücülere ve ailelerine çikolata ile kolonya ikram etti. Görevli polisler, sürücülerin ve yolcuların Kurban Bayramı’nı kutlayarak güvenli yolculuklar diledi.