
İYİ Parti'nin 24 tanesi belde ve 32 tanesi de ilçe olarak toplam 56 belediye başkan adayı daha açıklandı. İstanbul'un Kadıköy ilçesi için ise yetenekli oyuncu Emre Kınay, aday gösterildi.
İYİ Parti bugün yazılı bir açıklamada bulundu. 31 Mart Yerel Seçimleri için Tunceli, Konya, Kırklareli, Zonguldak, Ordu, Mardin, Tokat, Afyonkarahisar, Amasya, Bursa, Erzurum, Hakkari, Isparta, İstanbul, Kütahya, Mersin, Rize, Tokat, Yalova, Yozgat, Sinop, Şanlırurfa, Trabzon olarak toplam belirlenmiş olan 2 ilçenin ve 24 beldenin belediye başkan adayı daha kamuoyuna açıklandı.
İstanbul'da Kadıköy'e Emre Kınay geldi
Yapılan açıklamalarda İstanbul'un Kadıköy ilçesi için yetenekli oyuncu Emre Kınay'ın adaylığı resmen kesinleşti. İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde ise Affan Keçeci'nin belediye başkan adayı olduğu açıklandı.