Hakan Atilla'nın yeni görevi belli oldu!

Berat Albayrak, Hakan Atilla'nın dinleme süresinin bittiğini ve Borsa İstanbul Genel Müdürü olarak göreve başlayacağını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2019 19:00
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2019 19:00
hurhaber.com

İran'a yönelik ABD yaptırımlarını deldiği iddiasıyla ABD'de yargılanan eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Atilla'nın yeni görevi açıklandı.

BERAT ALBAYRAK DUYURDU

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından paylaşılan Twitter mesajında "Haksız bir mahkumiyetin ardından ailesine ve ülkesine kavuşan Hakan Atilla‘nın dinlenme dönemi bitti. Borsa İstanbul Genel Müdürü olarak göreve başlıyor. Bu görevin kendisi ve BIST için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" ifadeleri kullanıldı.

Borsa İstanbul'dan yapılan açıklamada da "Borsa İstanbul'un yeni Genel Müdürü Mehmet Hakan Atilla oldu" denildi ve şu bilgiler verildi:

"Borsa İstanbul A.Ş.nin 21 Ekim 2019 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında Genel Müdürlük görevine Mehmet Hakan Atilla seçildi. Atilla, Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapacak. Murat Çetinkayanın, 30 Ağustos 2019 tarihinde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkan Yardımcılığına atanmasından sonra Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Mehmet Hakan Atilla seçildi."