
İstanbul Adalet Sarayı'nda hırsızlık yapıldığı ortaya çıktı.
Çağlayan mahallesinde bulunan İstanbul Adalet Sarayı'nda çalışan yetkili birinin hırsızlık yaptığı tespit edildi.
390 BİN TL AÇIK ÇIKTI
Hürriyet'in haberinde yer alan bilgiye göre, İstanbul Adalet Sarayı'nda veznelerden sorumlu müdürün değişmesi ile yeni gelen müdürün kasada sayım yapmak istemesinden sonra memur Göksenin Sezgin'in kasasından 390 bin TL açık çıktı.
SUÇUNU İTİRAF ETTİ
Yaptığı açık nedeniyle fark edilen ve gözaltına alınan Göksenin Sezgin savcı karşısına çıktı. Sezgin suçunu itiraf ederek bir hata yaptığını ve zararı ödemeye hazır olduğunu dile getirdi.
"Görevi nedeniyle kendisine devredilen malı zimmetine geçirme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilen Göksenin Sezgin hakkında, 5 yıldan 12 yıla kadar da hapis cezası talep edildi.
Göksenin Sezgin, evini satarak kasada çıkan miktarı ödedi ancak tahliye talebi reddedildi.