
Bursalılar hafta sonunda teleferik heyecanını doyasıya yaşadı. Teleferikte fiyatlar son olarak 75 liradan 38 liraya kadar düşünce Uludağ'da metrelerce uzunluğunda kuyruklar oluştu. Farklı illerden geldikleri belirlenen bazı vatandaşlar saatlerce kuyrukta sıralarının kendilerine gelmesini bekledi.
Bursa'nın Uludağ ilçesinde hafta sonuna teleferik damgasını vurdu. Yerli ve yabancı turistler teleferik fiyatlarının yarı yarıya indirilmesi sonrasında bu heyecanı yaşamak adına uzun kuyruklar oluşturdu.
Metrelerce Uzunluğunda Teleferik KuyruğuBinlerce yerli ve yabancı turistin kış aylarında yoğun ilgi gösterdiği Uludağ'da teleferik fiyatlarının indirildiğini duyanlar buna karşı ilgisiz kalmadı. Bilet fiyatları özellikle yerli turistler için 75 liradan 38 liraya kadar indirilince olanlar oldu. Farklı illerden gelen yerli ve yabancı turistler teleferiğe oldukça büyük ilgi gösterirken havanın da güzel olması eşsiz bir manzara ziyafeti sundu.
Uludağ'ın en tepesine kar görmek adına teleferik kullanan bazı vatandaşlarda bu anları ölümsüzleştirmek adına hemen yanlarındaki cep telefonlarının kameralarına sarıldı. Teleferikteki yarı yarıya indirim sonrasında ucu bucağı olmayan kuyruk görenlerin büyük bir şaşkınlık yaşamasına neden oldu.