Türkiye'nin Güney Kore, İtalya ve Irak ile gidiş-geliş tüm yolcu uçuşları durduruldu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'İtalya, Güney Kore ve Irak gidiş-geliş bütün yolcu uçuşları durduruldu' açıklamasında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 29.02.2020 23:45
Haber Güncellenme Tarihi: 29.02.2020 23:45
hurhaber.com

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs tedbirleri çerçevesinde, bu gece yarısından geçerli olmak üzere, Türkiye'den İtalya, Güney Kore, Irak gidiş-geliş bütün uçuşların tedbir amaçlı durduğunu bildirdi.

Bakan Koca, yazılı açıklamasında, ölümcül virüse karşı alınan yeni tedbirlerle ilgili bilgi verdi.

Türkiye'yi titizlikle korumak için gerekli tedbirleri almayı sürdürdüklerini belirten Koca, Çin ve İran ile uçuşların durdurulduğunu, İran ile kara ve demir yolu geçişlerinin de kapandığını hatırlattı.

Bakan Koca'nın açıklaması şöyle:

"Türkiye'den İtalya, Güney Kore ve Irak gidiş geliş bütün yolcu uçuşları tedbir amaçları durdurulmuştur.

Ayrıca Irak ile kara sınırlarımız araç ve yolcu geçişine kapatıldı. Uygulama koşullara bağlı ve geçicidir. Ülkemizde şimdiye kadar endişe verici bir durum yoktur."