Hür HABER - Türkiye'nin Online Haber Platformu

Hür HABER - Türkiye'nin Online Haber Platformu

Hür Haber, Türkiye ve dünyadan önemli olan Son dakika, Güncel, Teknoloji, Magazin ve Siyaset haberlerini okuyabilirsiniz.

SON DAKİKA
Sol Ok
Sağ Ok
Menü
Ara
Facebook Twitter
ANASAYFAGÜNDEMSİYASETSPOREKONOMİ SEYAHAT TEKNOLOJİ YAZARLAR FOTO VİDEO

Shakira'dan 'intikam' şarkısı: Bir Ferrari’yi bir Twingo ile takas ettin

Shakira'dan 'intikam' şarkısı: Bir Ferrari’yi bir Twingo ile takas ettin
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Tumblr Yazdır Büyüt Küçült
Magazin - - Editör: Uğur SELAMCI

Kolombiyalı ünlü şarkıcı Shakira’nın ‘atarlı giderli’ sözleriyle eski eşi Pique’yi ve yeni sevgilisini hedef aldığı düşünülen yeni şarkısı ‘Music Sessions #53’ bir günde 63 milyondan fazla dinlendi. Shakira, futbolcu Gerard Pique ile 12 yıllık birlikteliğini geçen yıl sonlandırmıştı.

Grammy ödüllü şarkıcı Shakira, 'Music Sessions #53' adlı şarkısıyla dinleyicileriyle buluştu. Arjantinli DJ Bizarrap ile çalışan Kolombiyalı şarkıcının, yeni şarkısının sözleri şöyle: “Sana geri dönmeyeceğim, benim için ağlama ya da bana yalvarma/ Seni eleştirmelerinin benim hatam olmadığını anladım/ Sadece müzik yapıyorum, bu seni rahatsız ediyorsa üzgünüm.”

Şarkı sözlerinde geçen “Beni kırdığını düşünüyorsun ama beni daha güçlü yaptın/ Kadınlar artık ağlamıyor, bunu kazanca dönüştürüyor” ifadeleri sosyal medyada gündem oldu.

45 yaşındaki şarkıcının sözlerinde geçen “Yedeğim olduğu varsayılan kişiyle sana iyi şanslar dilerim/ Sana ne olduğunu bilmiyorum bile/ O kadar tuhafsın ki seni tanıyamıyorum bile/ Ben iki tane 22'lik kıza değerim.

Bir Ferrari'yi bir Twingo ile takas ettin. Bir Rolex'i bir Casio ile takas ettin" sözleriyle de geçtiğimiz aylarda boşandığı Pique'ye gönderme yaptığı öne sürüldü. Şarkı yayınlandığı ilk günde 62 milyondan fazla izlenmeye ulaştı.

"Casio muhteşem bir saat"

Ve beklenen oldu, Pique'den Kolombiyalı şarkıcıya cevap geldi. Eski futbolcu, katıldığı bir programda şarkının “Bir Rolex'i bir Casio ile takas ettin” kısmına “Casio muhteşem saat, ömür boyu kullanırsın.” yanıtını verdi.

"İnanılmaz zordu"

Öte yandan Shakira, daha önce yaşadığı ayrılıkla ilgili Elle'ye şunları söylemişti: “Sadece benim için değil, çocuklarım için de zordu. İnanılmaz derecede zor. Dışarıda kamp yapan paparazziler vardı… Ve çocuklarımla onlardan saklanabileceğim bir yer yok… Durumu onlardan önünde saklamaya çalıştım.”


Facebook Twitter Linkedin WhatsApp
  YORUM YAP / YORUM OKU
Yorum
ÇOK OKUNANLAR
Külliye'de kritik görüşme! Erdoğan ile Bahçeli bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli i
Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Halkta karşılığı olmayana veda!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MYK toplantısında kurmaylarına top
Türkiye'de bir ilk! Dev proje için tarih belli oldu
13. Türkiye Enerji Zirvesi'nde konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehm
BBC'den Cumhurbaşkanı Erdoğan analizi: Etki alanı kıtalar boyunca yayılıyor
İngiltere merkezli BBC, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye'yi dış politi
Yılın son MGK'sı toplanıyor! Kritik konular masada
Yılın son Milli Güvenlik Kurulu, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkan
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze Kasabı Netanyahu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda konuş
Erdoğan'dan yerel seçim sloganı: Yeniden İstanbul
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sloganını açıkladı. 'Yeniden İstanb
İstanbul'u sağanak ve fırtına vurdu: 1 kişi hayatını kaybetti
İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, etkili olan sağanak yağmur
Sağ Ok Sol Ok
Hurhaber.com'da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hür Haber sorumlu tutulamaz.

ANASAYFA | GÜNÜN HABERLERİ | KÜNYE | REKLAM | RSS