SON DAKİKA
Hava Durumu

Bakan açıkladı: Ek ödemeler değişecek!

Ankara'da 81 ilden sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bireysel performans ölçümünün ek ödeme sisteminde yeni düzenleme yapıldığını, ayrıca riskli nöbet yerlerinin daha cazip hale getirileceğini vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2019 06:35
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2019 09:35
Kaynak: Haber Merkezi
hurhaber.com
Bakan açıkladı: Ek ödemeler değişecek!

14 Mart Tıp Bayramı etkinliğinde 81 ilden gelen sağlık personeliyle Ankara'da bir araya gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca önemli açıklamalarda bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 14 Mart Tıp Bayramı'nı sadece bir gün kutlamak yerine, tüm sağlık çalışanlarını kucaklayıp bu haftayı da ‘Sağlık Haftası' olarak kutluyoruz ifadelerini kullandı.

''BİREYSEL PERFORMANSA GÖRE EK ÖDEME DÜZENLENECEK''

Fahrettin Koca bireysel performans ölçümünün ve buna göre ek ödeme yapılmasının üzerinde yeniden çalıştıklarını ifade etti.

Ayrıca bu uygulamanın gerekçelerinin değiştiğini ve kuyrukların kaldırılması amacına çoktan ulaştığının vurgusunu yapan Bakan Fahrettin Koca, bu nedenden ötürü performans ölçümüne göre ek ödemenin tekrar düzenleneceği ve nöbeti riskli olan alanları daha cazip hale getirecek yeni düzenlemelerin yapılması için çalışmaların yürütüldüğü aktardı.

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.