Hür HABER - Türkiye'nin Online Haber Platformu

Hür HABER - Türkiye'nin Online Haber Platformu

Hür Haber, Türkiye ve dünyadan önemli olan Son dakika, Güncel, Teknoloji, Magazin ve Siyaset haberlerini okuyabilirsiniz.

SON DAKİKA
Sol Ok
Sağ Ok
Menü
Ara
Facebook Twitter
ANASAYFAGÜNDEMSİYASETSPOREKONOMİ SEYAHAT TEKNOLOJİ YAZARLAR FOTO VİDEO

Romain Saiss resmen Beşiktaş'ta

Romain Saiss resmen Beşiktaş'ta
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Tumblr Yazdır Büyüt Küçült
Spor - - Editör: Uğur SELAMCI

Beşiktaş, Romain Saiss ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığını KAP'a duyurdu. Siyah-beyazlılar Faslı oyuncuya yıllık 1.8 milyon euro maaş verecek ve maç başı 12 bin 500 euro ödeme yapacak.

Beşiktaş, görüşme gerçekleştirmek için İstanbul'a getirdiği ve sağlık kontrolünden geçirdiği Romain Saiss ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Siyah-beyazlıların Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada oyuncunun sözleşme detaylarına yer verildi.

"Profesyonel Futbolcu Romain Ghanem Paul Saiss'ın transferi konusunda Oyuncu ile 1 Temmuz 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, 2023-2024 sezonu sonuna kadar iki yıl artı bir yıl opsiyonlu olarak sözleşme imzalanmıştır.

Oyuncuya sezon başına net 1.800.000 Avro garanti ücrete ek olarak aldığı süre ve müsabaka türüne göre maç başına azami net 12.500 Avro maç başı ücreti ödenecektir."

6 sezon Premier Lig'de oynadı

Premier Lig temsilcisi Wolverhampton ile kontratının tamamlanmasının ardından serbest kalan 32 yaşındaki futbolcu Fas Milli Takımı'nın kaptanlığını yapıyor.

Beşiktaş, tecrübeli oyuncuyu bonservissiz bir şekilde kadrosuna kattı. 6 sezon forma giydiği Wolves ile 206 resmi maça çıkan Romain Saiss 15 gol atarken 3 de asist yapmayı başardı.


Facebook Twitter Linkedin WhatsApp
  YORUM YAP / YORUM OKU
Yorum
ÇOK OKUNANLAR
İstanbul'da korkutan deprem! Çevre illerden de hissedildi
Bursa'da merkez üssü Gemlik Körfezi olan 5,1 büyüklüğünde bir deprem m
HEDEP yerel seçim kararını açıkladı
HEDEP Sözcüsü Ayşegül Doğan, partisinin yerel seçimlere büyükşehirler
Kasım ayı enflasyonu açıklandı
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), kasım ayı enflasyon rakamlarını açık
Memur maaş zammı netleşiyor! Enflasyon farkı ne kadar oldu?
SGK emekli zammı, memur maaş zammı için 5 aylık enflasyon farkı belli
AFAD Genel Müdürü'nden vatandaşlara uyarı! Artçılar sürebilir...
AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, canlı yayında il
CHP'de kirli pazarlık başlıyor! Önce İYİ Parti sonra HEDEP
Genel Başkan seçildikten sonra HEDEP eş genel başkanlarının tebrik içi
ABD'nin karanlık yüzü yine devrede! İsrail politikasının arkasında o var
McGurk'ün ekibinin, 'ABD'li yetkililerin bu mesele hakkında söylemleri
Türkiye'den İsrail'e açık uyarı: Ciddi sonuçları olur
İsrail'in Türkiye'de yaşayan Hamas üyelerini hedef alacağına dair habe
Sağ Ok Sol Ok
Hurhaber.com'da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hür Haber sorumlu tutulamaz.

ANASAYFA | GÜNÜN HABERLERİ | KÜNYE | REKLAM | RSS