Hür HABER - Türkiye'nin Online Haber Platformu

Hür HABER - Türkiye'nin Online Haber Platformu

Hür Haber, Türkiye ve dünyadan önemli olan Son dakika, Güncel, Teknoloji, Magazin ve Siyaset haberlerini okuyabilirsiniz.

SON DAKİKA
Sol Ok
Sağ Ok
Menü
Ara
Facebook Twitter
ANASAYFAGÜNDEMSİYASETSPOREKONOMİ SEYAHAT TEKNOLOJİ YAZARLAR FOTO VİDEO

Muharrem İnce suskunluğunu bozdu: Ne kadar FETÖ'cü varsa CHP'yi destekledi

Muharrem İnce suskunluğunu bozdu: Ne kadar FETÖ'cü varsa CHP'yi destekledi
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Tumblr Yazdır Büyüt Küçült
Siyaset - - Editör: Uğur SELAMCI

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 'Ne kadar kaçak FETÖ'cü varsa CHP'yi destekledi. Kılıçdaroğlu'nun söylemleri yanlıştı. Kılıçdaroğlu Ukrayna'dan yana tavır koymamızı söyledi. ABD'ye neden göz kırpıyorsun? Bırak devleti yönetenler, denge politikasını yürütsünler.' dedi.

Genel seçim döneminde adaylıktan çekilerek adeta ortalıktan kaybolan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, TV 100 canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

CHP'nin başını çektiği muhalefetin vatandaşlara güven vermediğini belirten İnce, "Parti başkanları yardımcı olacak 7 tane yardımcı. İki de belediye başkanı. Onların onayı olmadan cumhurbaşkanı hiçbir şey yapamayacak. Bu bir kere güven vermez insanlara, birincisi bu. İkincisi, söylemler çok kötüydü. HDP ile ilişkiler pervasızcaydı. 7 cumhurbaşkanı yardımcısı çok fazlaydı, böyle bir şey olamazdı, imkansızdı, olmamalıydı." dedi.

"NE KADAR FETÖ'CÜ VARSA CHP'Yİ DESTEKLEDİ"

"Siz de olsanız, ben de olsam kazanırdık ama bu söylemler olmayacaktı. Kılıçdaroğlu'nun söylemleri yanlıştı." diyen İnce, "Ne kadar kaçak FETÖ'cü varsa CHP'yi destekledi. Kılıçdaroğlu Ukrayna'dan yana tavır koymamızı söyledi. ABD'ye neden göz kırpıyorsun? Bırak devleti yönetenler, denge politikasını yürütsünler." ifadelerini kullandı.

"İSTANBUL'U KAYBEDECEKLER"

İnce'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: "Ne kadar kaçak FETÖ'cü varsa CHP'yi destekledi. Onlar bize çaktıkça prim yapacaklarını zannettiler. Bunlarla ilişki kurulmaz, bunlar terörist 'Bunlarla ilişki kurmayın, yapmayın bunu' dedik. Türkiye'nin denge politikasını doğru buluyorum, söylediklerimin arkasındayım. ABD'ye neden göz kırpıyorsun? Bırak devleti yönetenler, denge politikasını yürütsünler.

Adaylıktan çekildiğime pişman değilim. Bütün faturayı bize keseceklerdi. Bu kafayla giderlerse Mart'taki yerel seçimleri de kaybedecekler, İstanbul'u kaybedecekler."


Facebook Twitter Linkedin WhatsApp
  YORUM YAP / YORUM OKU
Yorum
ÇOK OKUNANLAR
Pompada vergi vurgunu! 1 milyon litre kaçak akaryakıt ele geçirildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, akaryakıt kaçakçılığına yönelik 46 ilde
İttifak pazarlığı! Akşener-Özgür Özel görüşmesi buz gibi başladı
Siyaset kulislerini hareketlendiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşe
MGK'da Gazze vurgusu: Tarihe kara bir leke!
Yılın son Milli Güvenlik Kurulu toplantısından sonra yapılan açıklamad
Bakan Mehmet Şimşek'ten tek haneli enflasyon vurgusu
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, KDV, ÖTV gibi enflasyonu artıra
Erdoğan'dan CHP'li belediyelere tepki: Vatandaşımız çöpü toplandı diye kurban kesecek
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmi
6. rehine takası tamamlandı! 30 Filistinli esir serbest bırakıldı
İsrail ordusu, Gazze Şeridin’deki 10 İsrailli esir ile 4 Taylandlının
Türkiye ekonomisi üçüncü çeyrekte yüzde 5,9 büyüdü
TÜİK, yılın üçüncü çeyreğine ilişkin büyüme rakamlarını açıkladı. Türk
Gazze'deki ateşkes bir gün daha uzatıldı
İsrail ordusu yaptığı açıklamada, 'Ateşkes, arabulucuların rehinelerin
Sağ Ok Sol Ok
Hurhaber.com'da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hür Haber sorumlu tutulamaz.

ANASAYFA | GÜNÜN HABERLERİ | KÜNYE | REKLAM | RSS