Hür HABER - Türkiye'nin Online Haber Platformu

Hür HABER - Türkiye'nin Online Haber Platformu

Hür Haber, Türkiye ve dünyadan önemli olan Son dakika, Güncel, Teknoloji, Magazin ve Siyaset haberlerini okuyabilirsiniz.

SON DAKİKA
Sol Ok
Sağ Ok
Menü
Ara
Facebook Twitter
ANASAYFAGÜNDEMSİYASETSPOREKONOMİ SEYAHAT TEKNOLOJİ YAZARLAR FOTO VİDEO

Mazhar Alanson: Atatürk'ü seviyorum ama Peygamberime de aşığım!

Mazhar Alanson: Atatürk'ü seviyorum ama Peygamberime de aşığım!
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Tumblr Yazdır Büyüt Küçült
Magazin - - Editör: Uğur SELAMCI

MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson Sabah gazetesine verdiği röportaj nedeniyle sosyal medyada linç ediliyor.

Ünlü sanatçı Mazhar Alanson'un Sabah Gazetesi'ne verdiği bir mülakatta söylediği, "Peygamberime de aşığım, ne var bunda!" ifadeleri üzerine harekete geçen İslam düşmanları, sosyal medya üzerinden ünlü sanatçıya karşı kara propagandaya girişti.

"ATATÜRK'Ü SEVİYORUM, PEYGAMBERİME AŞIĞIM"

Alanson'un Göktaş'a verdiği mülakatta, "Atatürkü de seviyorum ama Peygamberime de aşığım, ne var bunda!" ifadeleri, sosyal medyadaki bazı muhalif kimliklteki isimleri öfkelendirdi, ünlü sanatçıya karşı kara propaganda başlatıldı.

Şarkıları ve bestelerinin yanında mütevazi ve ahlâklı yaşamıyla da halkın takdirini toplayan Alanson, Sabah'a verdiği mülakatta, Türkiye'nin çoğunluğunun Müslüman olduğunu ve Müslüman gibi yaşadığını söylemişti. Alanson'un bu sözleri üzerinden kara propagandaya girişen Müslüman düşmanları, ünlü sanatçıyı sosyal lince maruz bırakıldı.

"ÜLKENİN ÇOĞUNLUĞU MÜSLÜMAN"

Mazhar Alanson, "Şarkı sözlerinizde binlerce düşünce göze çarpıyor. Kendi içi dünyanız olduğu kadar, etrafınızda akan hayatla ilgili de sözler yazıyorsunuz. Buradan hareketle soracak olursak, Türkiye'nin bugünkü durumu, yeni dönemi ve geleceği hakkında neler düşünüyorsunuz?" sorusuna verdiği yanıtta;

"Son dönemlerde kutuplaştık biraz tabii. Bunu çözmeliyiz. Türk insanını çok seviyorum. Başka bir örneğimiz yok dünyada. Dünya da bizim farklılığımızı anladı. Vesayet istemediğimizin farkına vardı. Üzerimizde bugüne kadar hep askerin baskısı vardı. Bu kalktı artık çok şükür. Hükümet bir şey yapardı. Askerin işine gelmez baskı yapardı. Ülke sağcı mı solcu mu belli değildi. Sol kalkarsa sol indirilir, sağ kalkarsa sağ indirilirdi. Seçimlerden sonra da, bu yeni dönemde de artık iyice ortaya çıktı ki, bu ülkenin çoğunluğu Müslüman ve Müslüman hayatı yaşıyor. Olayımız bu. Karşı tarafın kızmasının, dövünmenin alemi yok. Bu topraklarda o söyledikleri gibi ' laiklik de elden gitmez', gitmedi de. Kimse korkmasın. Ülkemizin gerçeklerini kabul edersek hepimiz daha mutlu olacacağız. Ben mesela, okullarda Atatürk sevgisini otomatikman pek çok çocuk gibi aldım bünyeye. Ama Peygamberime de aşığım, ne var bunda!" ifadelerini kullanmıştı.


Facebook Twitter Linkedin WhatsApp
  YORUM YAP / YORUM OKU
Yorum
ÇOK OKUNANLAR
Ankara'daki alçak terör saldırasına tepki yağıyor! Kim ne dedi?
Teröristler başkent Ankara'da bombalı saldırı düzenleyerek İçişleri Ba
Yeni yasama yılı başladı: Erdoğan'dan 'yeni anayasa' çağrısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni yasama yılının başlangıç töreninde konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu sabahki eylem, terörün son çırpınışları
TBMM'nin yeni döneminde terör örgütlerine karşı mücadelede kararlılık
Sağ Ok Sol Ok
Hurhaber.com'da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hür Haber sorumlu tutulamaz.

ANASAYFA | GÜNÜN HABERLERİ | KÜNYE | REKLAM | RSS