Hür HABER - Türkiye'nin Online Haber Platformu

Hür HABER - Türkiye'nin Online Haber Platformu

Hür Haber, Türkiye ve dünyadan önemli olan Son dakika, Güncel, Teknoloji, Magazin ve Siyaset haberlerini okuyabilirsiniz.

SON DAKİKA
Sol Ok
Sağ Ok
Menü
Ara
Facebook Twitter
ANASAYFAGÜNDEMSİYASETSPOREKONOMİ SEYAHAT TEKNOLOJİ YAZARLAR FOTO VİDEO

İsveç'te PKK'lılardan yeni provokasyon: O yasa rahatsız etti!

İsveç'te PKK'lılardan yeni provokasyon: O yasa rahatsız etti!
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Tumblr Yazdır Büyüt Küçült
Dünya - - Editör: Uğur SELAMCI

İsveç'te, Türkiye'nin NATO üyeliğini engellemesi sonrasında 1 Haziran'a yürürlüğe giren yeni terörle mücadele yasası, terör örgütü PKK yandaşlarını çılgına çevirdi.

İsveç'te yeni terör yasası, dün başkent Stockholm'de protesto edildi.

Terör örgütü PKK'nın paçavrası ve üzerinde terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın resminin olduğu yelekler giyen yaklaşık bin eylemci, NATO ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşıtı sloganlar attı.

İsveç, Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş devam ederken Finlandiya ile birlikte NATO üyeliğine başvurmuş, ancak Türkiye'nin engeli ile karşılaşmıştı.

Bunun üzerine İsveç, Türkiye'yi ikna etmek için 1 Haziran'da “Yeni Terör Yasası”nı yürürlüğe soktu.

Yeni terör yasası kapsamında terör örgütü faaliyetlerinde bulunanlara 4 ile 8 yıl hapis cezası verilebilecek. Ayrıca terör örgütlerini finanse eden ve destekleyenlerin gözaltına alınması ve yargılanmasının da önü açıldı.


Facebook Twitter Linkedin WhatsApp
  YORUM YAP / YORUM OKU
Yorum
ÇOK OKUNANLAR
Beştepe'de Erdoğan-Bahçeli görüşmesi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçel
Sağ Ok Sol Ok
Hurhaber.com'da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hür Haber sorumlu tutulamaz.

ANASAYFA | GÜNÜN HABERLERİ | KÜNYE | REKLAM | RSS